Toc Creatiu estudi de disseny gràfic. Parlem de reptes i objectius.

Parlem de reptes?

Sí, ja sé que resulta molt típic parlar de reptes quan comença la tardor i els dies deixen de tenir l’aparença festiva de l’estiu, ja que és una època que acostuma a ser, junt amb el Nadal o canvi d’any, temps de reflexions, propòsits i canvis. Però potser durant el confinament i tots els mesos que l’han precedit has pogut fer com jo i prendre aire per pensar i plantejar-te millores per al teu negoci o projectes i accions que et duguin més enllà i t’obrin noves portes. O potser ha estat el contrari, i l’angoixa, els dubtes i la preocupació han fet acte de presència al teu dia a dia.

Sigui com sigui, soc aquí per ajudar-te. I no, no estic parlant de fer cap mena de teràpia conjunta, sinó de treballar junts la gràfica de la teva marca o projecte per fer que guanyi presència mitjançant una imatge que vagi amb consonància amb els seus valors i que els comuniqui de manera efectiva a possibles clients o públic.

Sílvia Dissenyadora a TOC Creatiu. Torroella de Montgrí
Sílvia Dissenyadora a TOC Creatiu. Torroella de Montgrí

Els qui em coneixeu sabeu que fa molts anys que em dedico al disseny gràfic.

Possiblement també sabeu que sempre poso el cap i el cor en tot allò que faig. Que treballo amb passió i total entrega? Sí, això és cert, però potser això no és el que més t’atrau de la meva feina o de la meva persona. Ara bé, i si et dic en canvi que el que pretenc no són clients feliços, sinó fer que a aquests clients les coses els vagin bé ajudant-los a complir els seus objectius i fer que venguin més i millor mitjançant un bon disseny i la comunicació gràfica adequada?

I ara bé quan un pensa... "Bé, vist així..."

Creus que et pot resultar interessant rebre els articles sobre disseny, art, xarxes socials, etc. d’aquest blog?

Subscriu-t’hi.

Fes scroll cap a baix i hi trobaràs el fomulari per fer-ho.

Gràcies per ser-hi!

Deixa un comentari